Cliëntenportal

Graag vertellen wij u wat meer over de cliëntenportal, een handige online omgeving waar u veel informatie vindt. U kunt hier toegang toe krijgen als u 18 jaar of ouder bent en dan profiteren van alle gemakken.

 

Aanmelden gaat heel eenvouding. Als u zich heeft aangemeld bij 1nP dan kunt u van de portal gebruik maken. U ontvangt van ons een e-mail om uw persoonlijke account te activeren. Vervolgens maakt u een wachtwoord aan en daarna kunt u inloggen op een beveiligde omgeving. Binnen de cliëntenportal vindt u veel informatie over 1nP, over wat uw rechten zijn bijvoorbeeld, maar ook over wat u zelf kunt bijdragen aan een goed verloop van de behandeling. U vindt er tevens een deel van uw dossier (zoals het verslag van uw intake en uw behandelovereenkomst) en een digitale bibliotheek met veel nuttige informatie. U kunt zelfs, in overleg met uw behandelaar, verschillende e-Healthmodules volgen ter ondersteuning van uw behandeling of meelezen met de verslagen van de gesprekken die u heeft gehad met uw behandelaar. Ook nadat uw behandeling is afgerond kunt u gebruik blijven maken van uw account, waar u de opgeslagen informatie kunt blijven inzien.

 

De cliëntenportal zien wij als een extra service aan u, maar uiteraard bepaalt u zelf of u hiervan gebruik wilt maken. Het is niet verplicht, maar gewoon heel handig. Eventuele vragen die u nog heeft over deze portal zal uw behandelaar graag voor u beantwoorden. U mag hiervoor ook contact opnemen met het secretariaat van 1nP.

 

Digitale communicatie

Wij communiceren veel digitaal, om u goed te kunnen bereiken en te informeren is uw e-mailadres daarom belangrijk. Let op: hetzelfde e-mailadres is niet voor meerdere cliënten bruikbaar.

 

Wanneer u ouder bent van een minderjarig kind, is het prettig wanneer een e-mailadres van u op de cliëntenkaart van uw kind komt te staan.

 

Mocht u geen e-mailadres hebben neemt u dan contact op met het secretariaat, zij helpen u graag verder. Wij vragen u om eventuele wijzigingen in uw e-mailadres door te geven aan ons secretariaat (telefoonnummer 0900 - 555 3000) of per e-mail naar secretariaat@1np.nl.