Aansluiten bij 1nP

Aansluiten bij 1nP

Welkom bij 1nP. Wij zijn blij dat u hier bent, want ons netwerk is onze kracht. U komt immers op onze site omdat u geïnteresseerd bent in meer informatie of omdat u zich bij ons wilt aansluiten. Onderaan deze pagina kunt u uw interesse kenbaar maken. Bent u hier voor het eerst? Dan stellen wij ons graag voor.

 

Over 1nP

1nP is een landelijk netwerk van professionals binnen de ggz. Samen bieden wij hoogwaardige psychische of psychiatrische behandelingen die afgestemd zijn op de individuele hulpvraag van de cliënt. Wij bieden basis en specialistische ggz. Ook bieden we in diverse regio’s kind en jeugd ggz. 1nP staat voor persoonlijk contact. Daarnaast ondersteunen wij bij herstelgerichte zorg ook digitaal. Hiervoor gebruiken we verschillende programma’s die passen bij de ggz van morgen. Wij zijn onderdeel van Parnassia Groep.

 

Voor u als professional

1nP is er voor professionals die overwegen een eigen praktijk te starten én voor mensen die al een eigen ggz-praktijk hebben. Bent u psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psycholoog of GGZ-verpleegkundig specialist? Dan is het mogelijk om u aan te sluiten. Heeft u een andere professie? Neem dan contact op met de afdeling relatiebeheer middels onderstaand formulier of door ons te bellen.

 

De voordelen van 1nP

Een aansluiting bij 1nP levert vele voordelen op. Ten eerste profiteert u van een sterk netwerk van professionals binnen de ggz. Door dit netwerk weten cliënten u makkelijker te vinden, wat betekent dat u als ondernemer minder risico loopt. Ten tweede zijn er allerlei praktische redenen. Zo kunnen we u praktische tips geven bij het opzetten van uw eigen praktijk en ontzorgen we u op administratief vlak. We zetten de voordelen op een rij:

 

Voordelen netwerk

 • Een groot, multidisciplinair netwerk van professionals
 • Gemakkelijk vindbaar voor cliënten
 • Zelfstandig én met elkaar
 • Landelijke en regionale netwerkbijeenkomsten
 • Contracten met alle zorgverzekeraars

 

Praktische voordelen

 • Een gebruiksvriendelijk EPD (Extenzo)
 • Een stabiel inkomen door maandelijkse voorfinanciering
 • ISO-gecertificeerde bedrijfsvoering
 • Een goed na- en bijscholingstraject
 • Eigen ggz-kwaliteitsstatuut
 • Beveiligde communicatiemogelijkheden
 • Een cliëntenportaal met dossierinzage en e-health modules
 • Hulp bij uw ondernemerschap
 

Werken als zzp'er bij 1nP

Als zelfstandige werkt u bij ons (uiteraard) niet in loondienst, maar op basis van een overeenkomst zonder werkgeversgezag. U behoudt al uw eigen zakelijke en vakinhoudelijke verantwoordelijkheden. Via de website van 1nP kunnen cliënten voor u kiezen als behandelaar en zich direct inschrijven. U maakt als zelfstandige altijd onderdeel uit van een multidisciplinair team bij 1nP.

 

Zelfstandig én verbonden

1nP werkt met regionale multidisciplinaire teams die we RVE’s noemen: resultaat verantwoordelijke eenheden. Dankzij deze teams bieden we de beste zorg voor cliënten. Uw professie en specialisaties kunnen een welkome aanvulling zijn bij een RVE. Wilt u zich aansluiten? Dan vragen wij om een aanbeveling van een reeds aangesloten professional, zodat wij de onderlinge samenwerking én de kwaliteit van onze zorg kunnen borgen. Onze relatiebeheerders helpen u graag verder bij het vinden van de juiste RVE.

 

Meer informatie en aansluiten

Wilt u meer informatie of wilt u zich aansluiten bij 1nP? Bel dan naar onze afdeling relatiebeheer op nummer 088-030 1200, of vul onderstaand formulier in. We zullen dan binnen drie werkdagen contact met u opnemen.